Vaarroutes

Ontdek Leeuwarden en haar prachtige waterwegen met onze vaarroutes. Kies uit verschillende tochten, van een route door het centrum van Leeuwarden tot de natuur van de Groote Wielen, en geniet van de schilderachtige omgeving. Verken de historische grachten en adembenemende natuur. Onze sloepen bieden het perfecte vervoermiddel voor een ontspannen en plezierige ervaring. Huur vandaag nog een sloep en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op het water!

Vaarroute Centrum

Ervaar de charme van Leeuwarden tijdens onze vaarroute door het centrum. Geniet van historische bezienswaardigheden en pittoreske grachten in slechts enkele uren!

Vaartijd: ca. 2 uur

Opstappen is vanaf: Ceresweg 44

Vaarroute Groote Wielen

Ontdek de serene schoonheid van de Groote Wielen tijdens onze vaarroute. Verken de rustige wateren en geniet van de natuurlijke pracht rond Leeuwarden!

Vaartijd: ca. 3 uur

Opstappen is vanaf: Ceresweg 44

Vaarroute Alde Feanen

Verlies jezelf in de betoverende schoonheid van de Alde Feanen tijdens onze vaarroute. Ontdek de weelderige natuur en rustige waterwegen in de mooie dorpen rond Leeuwarden!

Vaartijd: ca. 5 uur

Opstappen is vanaf: Ceresweg 44

Vaarroute Wergea

Ontdek de betoverende schoonheid van Wergea en Wirdum tijdens onze vaarroute. Geniet van de serene wateren, historische charme en adembenemende natuurpracht die deze dorpen te bieden hebben.

Vaartijd: ca. 3 uur

Opstappen is vanaf: Ceresweg 44