Over ons

Welkom bij Bergsma Sloepverhuur uit Leeuwarden wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van sloepen voor een ontspannen en avontuurlijke vaarervaring. Of je nu op zoek bent naar een dagje plezier op het water met vrienden en familie, een romantische boottocht voor twee, of een unieke manier om de prachtige waterwegen van Leeuwarden te verkennen, wij hebben de perfecte sloep voor jou.

Onze passie voor varen en liefde voor het water hebben ons ertoe aangezet om Bergsma Sloepverhuur op te richten. Wij geloven dat iedereen moet kunnen genieten van de vrijheid en vreugde die varen met zich meebrengt. Onze missie is dan ook om jou de beste ervaring op het water te bieden, of je nu een ervaren kapitein bent of voor het eerst een sloep bestuurt.

Bij Bergsma Sloepverhuur streven we naar kwaliteit en klanttevredenheid. Onze sloepen zijn zorgvuldig geselecteerd en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabele en veilige vaartocht. We onderhouden onze vloot regelmatig om ervoor te zorgen dat je altijd kunt vertrouwen op goed functionerende sloepen. Daarnaast bieden we gedetailleerde instructies en tips voor een probleemloze en plezierige vaarervaring.

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is bij het plannen van een boottocht. Daarom bieden we verschillende verhuuropties aan, van een paar uur tot een hele dag. We staan open voor speciale verzoeken en proberen altijd aan jouw behoeften te voldoen.

Ons team van vriendelijke en ervaren medewerkers staat klaar om je te helpen bij het plannen van je vaaravontuur. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste sloep, het aanbevelen van de beste routes of het verstrekken van extra uitrusting, we zijn er om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke tijd op het water hebt.

Ontdek de prachtige waterwegen van Leeuwarden en omgeving op jouw eigen tempo en geniet van de rust en sereniteit van het varen. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer jouw sloep voor een onvergetelijke ervaring bij Bergsma Sloepverhuur!

Wij kijken ernaar uit je binnenkort aan boord te verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Bergsma Sloepverhuur