Sloepverhuur Friesland

Doe je bij Bergsma Sloepverhuur in Leeuwarden!

Onze boten

€ 88,- per dagdeel

Exclusief € 100 borg en servicekosten
Minimale leeftijd huren: 18 jaar

Sloep Theo 

(2x beschikbaar)

7 personen
Bimini top (zonnescherm)
Ruime zitplaatsen
Koelbox met vriesvak (optioneel)
Geen vaarbewijs nodig!
USB oplader

Vanaf €600,-

Exclusief € 750 borg en eigen risico
Minimale leeftijd huren: 18 jaar

Nidelv 28

(1x beschikbaar)

5 personen
Geen vaarbewijs nodig!

Welkom bij Bergsma Sloepverhuur, dé plek voor sloepverhuur in Friesland. Ontdek de adembenemende wateren in en rondom Leeuwarden en geniet van een ontspannen dag op het water met onze kwalitatieve sloepen. Of u nu een ervaren kapitein bent of een beginnende avonturier. Wij hebben de perfecte sloep voor u.

Met Bergsma Sloepverhuur kunt u genieten van de vrijheid en rust die Friesland te bieden heeft. Verken de schilderachtige vaarroutes naar de Groote Wielen en de Alde Feanen, waar u wordt omringd door prachtige natuur en indrukwekkende landschappen. Met onze goed onderhouden 6- en 8-persoons sloepen, bieden wij ruimte voor vrienden en familie om samen te genieten van een heerlijke dag op het water.

Onze sloepen zijn comfortabel, veilig en gemakkelijk te besturen. Met Bergsma Sloepverhuur bent u verzekerd van een zorgeloze vaarervaring. Onze sloepen bieden de ideale gelegenheid om te ontspannen en te genieten van het prachtige Friese landschap.

Boek een sloep!

Reserveren kan gemakkelijk via onderstaande formulier of telefonisch via  06 42 08 44 45

Elek Dr Vicc
Elek Dr Vicc
2023-09-10
Nem közölték,hogy a kauciót majd csak másnap kapjuk vissza (ami eddig nem történt meg!!) így nem tudtunk hazafele vonatjegyet venni, ez nem hatotta meg őket sajnos, emberségből megbuktak.
melwin kooistra
melwin kooistra
2023-08-19
Een 8 persoons sloep voor een dagdeel gehuurd bij Bergsma sloepen. Prachtige boot, duidelijke uitleg en vriendelijk geholpen. Hiernaast hadden wij een koelbox erbij gehuurd, wat ideaal was omdat wij hiermee alles koel konden bewaren. Tot slot nog een aantal routes gekregen die wij konden varen zodat we een mooi rondje konden doen. Het was een erg positieve ervaring, het bedrijf is dus zeker aan te raden!
Claudia Smit
Claudia Smit
2023-08-18
Super leuke middag gehad! Hele mooie sloep. Comfortabel zitten/liggen. We komen zeker nog een keer terug. Zeker een aanrader.
Ruud Bakker
Ruud Bakker
2023-08-12
Goed ontvangen door de mensen daar. Mooi en ruim bootje! Zeker een aanrader!
Gea Bijlsma
Gea Bijlsma
2023-08-11
Prachtige nette sloepen. We werden hartelijk ontvangen en er werd een duidelijke uitleg gegeven. We hadden een koelbox aan boord waardoor ons drinken en eten lekker koel bleef. Prachtige ervaring. Heerlijk genoten en echt een comfortabele sloep. Zeker voor herhaling vatbaar!
Bernadette Bergsma
Bernadette Bergsma
2023-08-11
Hele fijne sloep om mee te varen, het was voor ons de grote 8 persoons sloep. Wij hebben de lange tocht over de Alde Feanen gevaren. De motor heeft een plezierig geluid, stil als je op een kalm tempo aan het varen ben. Ook ideaal is de usb poorten in de sloep, zodat je mooi via ke telefoon je route kan bekijken. De eigenaar is een rustige jonge man die alles wel wil uitleggen. Het is de moeite waard.
Maurik Wulfse
Maurik Wulfse
2023-08-11
Hele mooie sloepen. Heel fijn en deskundig geholpen met uitleg, hulp bij wegvaren en aanleggen. Heerlijk gevaren en alles goed bereikbaar vanuit Leeuwarden. Volgende keer weer! En goede parkeergelegenheid.